top of page

Marcel

100% puur seldersap

Samenwerking van Work of Heart, herstelgerichte therapie en Filoes, een familiebedrijfje dat gespecialiseerd is in heerlijk traag en koudgeperste groenten- en fruitsapjes van lokale boeren.

Vragen of nood voor begeleiding en opvolging, klik hier

Work of Heart biedt ondersteuning op vlak van voeding, mentale gezondheid, veranderingsprocessen, herstel bij pijn en meer. 

filoes_030.jpg

Our Story

De kracht van selder

Boer Bart en Thalia in gesprek over de kracht van selder.

 

Selderijsap zit boordevol antioxidanten, werkt hydraterend en bevat een hoge hoeveelheid van de vitamines A, C en K en de mineralen kalium, calcium en zink. Selder ondersteunt het lichaam bij de afvoer van gifstoffen en helpt de spijsvertering.

Waarom selder?

"Ervaar wat het voor jouw lichaam betekent." 

 

Drink Marcel van Filoes elke ochtend op een nuchtere maag.
Geef je lichaam ongeveer 30 minuten om zijn zuivere werking te kunnen uitvoeren. Nadien kan je verder een gevarieerd voedingspatroon volgen. Door het sap kan het zijn dat je meer naar toilet moet gaan. Dit kan behoorlijk gaan stinken. Probeer dit 30 dagen aan een stuk.

 

Succes!

Met “Marcel - 100% puur selder” kies je gezond van mond tot … 🍑

Lang leve een gezond leven! Ook voor zij die steeds druk-druk en bezig-bezig zijn. Want het toppunt van gezond én gemakkelijk levert Filoes in je diepvries: heerlijke sappen van dagverse groenten en fruit, recht van ‘t veld, boordevol vitaminen en rijk aan microvezels. 
 

Je dagelijkse portie gezond is puur natuur in al haar eenvoud. Zo wil Thomas, de bezieler achter Filoes, mensen helpen om op een gemakkelijke manier gezonder te leven. Lokale groenten en fruit worden de dag van de oogst geperst en ingevroren. Thomas gaat ver voor het gezondste resultaat. Met zijn cold press zorgt hij ervoor dat al het goede van groenten en fruit behouden blijft. Het resultaat is een uiterst voedzaam sapextract. Dat wordt meteen na het persen in een mum van tijd naar -30 graden gebracht. Zo wordt de kracht van de natuur gepauzeerd... tot het moment om ervan te genieten. 

bottom of page